Книга за гости

1. “Здравей Рая. Пишеш много хубави и интересни неща.”

2. “Попаднах случайно на блога ти преди седмица и прочетох повечето от статиите ти. Припознавам се в голяма част от материалите, благодаря за хубавите споделени мисли. Препоръчах блога на всичките си български познари :), успех в бъдеще!”

3. “Привет, Рая! Изпитвам огромно уважение към темите, които третираш в блога си – това е нещо, с което аз от доста време се забавлявам (това е глаголът ми за работни и извънработни неща, които правя). Предимно съм водила лекции по личностно изграждане, комуникации и други подобни неща.
Поздрави и успех!”

4. “Здравей, Рая!… Казвам се А. и се възхищавам на борбеността и таланта ти (защото и ти имаш талант, макар и не певчески ;)) чрез дар-словото, достъпно за широк кръг от хора, да споделиш опита и знанията си, придобити в най-трудната школа – живота! :)… Аз също живея в малък град и се опитвам към щатната заплата да си докарвам допълнителен доход чрез мултилевъл маркетинг. Успех в начинанията! :)…”

5. “Благодаря ти! Има доста ценни идеи на твоя сайт и може би ще се възползвувам от някои (:
Приятен и усмихнат ден!”

6. “Здравей, Намерих те от свежо.нет и много ми допадна блога ти и реших, че ще голяма грешка, ако не ти пиша. Пиша ти защото търсиме хора, които имат желанието и възможността да помагат и допринесат с каквото могат да реализираме една смела идея […]”

7. “Казвам се М., на 34 години и съм от град Ямбол. Много хареса вашия блог и материалите в него.”

8. “Здрасти Рая, днес попаднах случайно на блога ти и ми привлече вниманието. Намирам го за много интересен защото аз също се интересувам от финансовите теми, а и мисля, че сме на близка възраст. Хареса ми, че споделяш личен опит, което за мен е много ценно.

Живея и следвах в Германия, и тук нещата, които описваш са добре познати и разпространени. Имам предвид личната финансова култура, уважението към успешния бизнес (или по скоро малката собствена работа) и т.н. Радвам се, че този начин на мислене започва да се разпространява и в България. За жалост виждам, че има хора, които използват това за печалби (напр. книги-менте).

Мисля, че сме на една вълна, макар и в различни страни. Ще ми бъде приятно да общуваме повече и да обменим опит. Ще се радвам ако ми пишеш обратно:)

Поздрави, Николай”

9. “Здравей Рая! Забелязах те от коментариите на някои теми в сайта ‘вебкафе’… В началото – заради автофотото, после поразгледах и блога ти.[…]

Похвално е, че си решила все пак да се върнеш в родния си град, че не хвърчиш /буквално и в преносния смисъл/ за чужбина, или пък да не можеш да се откъснеш от ‘любимата’ ни столица, след като си учила толкова време там. :))

Поздрави – Николай
Бургас”

10. “Здравей Рая,редовно чета статиите който пишеш в сайта си :) казвам се Виктор Ст., от време на време влизам в твоето сайтче и чета какво пишеш, близо си до истината в много от случаите, дори на 99%. […] Изключително много се радвам на млади хора, като теб и винаги търся връзка с тях.”

11. “Казвам се Иван 29г […] Живея в Пловдив. Редовен читател съм ти от самото начало почти, но рядко пиша коментари, (нямам за съжаление дар слово за което и ти се извинявам) :) макар че ми се иска, статиите понякога са много зареждащи.”

12. “Здравей, казвам се Виктор Ан. и много харесвам kadebg.com.”

13. “Здравейте, Рая! Първо малко ‘чисти’ комплименти за блога – казвате нещата точно както
са! Браво, повечето хора не мислят, а и не искат да мислят така. Те ползват онзи мозъчен комфорт и не го напускат :) От текстовете звучи, че 100% сте преживяли всяка една ситуация, дали е
така или не, безценен опит си е! Чист лайфхакинг!”

14. “[…]За личните финанси – аз по принцип съм много впечатлен от статиите ти по тази тема. Ники”

15. “От известно време следя блога ти и мисля, че пишеш много увлекателно, а и темите доста ми допадат. Хубаво е наистина, когато чувстваш принадлежност към дадена група и знаеш, че има и други с твоите възгледи. -Теодора”

16. “Здравей. Много ми хареса блогът ти. -Никола”

17. “Днес търсейки това-онова попаднах на твоят сайт и бях очарована от това, което си писала – не всичко съм прочела, но на прима виста. Началните ти терзания по повод стартиране на свой бизнес са и мои – все едно чета моите мисли и страхове.

Ще намеря време да прочета всичко, което е в сайта и дано мен ме осени,за да се реша и стартирам свой бизнес, защото подобно на теб, не искам да съм на заплата, а още повече с фиксирано работно време. В момента съм безработна и съм на трудовата борса, но скоро тя ще свърши и тогава ще ни бъде ужасно трууууууууууудно. Лутам се между това да започна каквато и да е работа, за да подпомагам семейният бюджет или да правя нещо, което ми доставя удоволствие, но което няма веднага да ми носи пари, но пък ще имам време за децата си.

За това, попадайки на твоя сайт и виждайки себе си – реших да ти пиша. Поздравявам те! Продължавай все така! Може би и други като мен ти пишат същото – явно сме много с подобни проблеми и дилеми. -Виолета”

18. “Искам само да те поздравя. Блогът ти е страхотен, откровен и интересен. Мисля, че с умни и работливи (че и красиви) жени като теб България има бъдеще. Лек и успешен ден. Поздрави, Георги.”

19. “Истинско удоволствие беше да прочета тази статия :о) -Ваньо”

20. “Казвам се Виктория […] Имаме страница за форуми и блогове всеки четвъртък и днес мислим да пуснем част от твоя пост за допълнителната работа.”

21. “здравей, стана ми интересно става дума за блога ти за парите, че виждам си разбрала че парите са основен приоритет […] радвам се че някой от малък град особ ено жена мисли по този начин – много рядко явление. Харесва ми начина ти на мислене продължавай така и успех -Димитър”

22. “Приеми моите поздравления! Поздравления и за целия блог!”

23. “Здравей Рая,редовно чета блога ти, много ми допадат нещата, за които пишеш. Поздравления! От блога личи голяма искреност, лоялност към поетите ангажименти и достойна готовност за неуморен труд. Отличава се ярко желанието ти да постигнеш нещо голямо, смислено и истинско в твоя живот и то чрез неуморен труд, добри и разумни решения, което е възхитително. Пожелавам ти успех! Пожелавам здраве и успехи, успех на блога, а днес един усмихнат ден! С уважение:Данчо”

24. “Здравей! Поздрвления за блога. Чета те най-редовно и много ми допадат нещата, които пишеш. Някак ме зареждат положително. Карат ме да мисля по-позитивно относно разходите и парите. Не разбирам особено от финанси, не са ми специалност по никакъв начин. Твоите статии са написани по достъпен и бих казала забавен начин. Продължавай в същия дух! На мен си ми полезна! Макар, че не съм сигурна кога ще приложа написаното в тях, но определено дори и само да ги чета ми е много полезно.

Пожелавам ти успех и още много читатели! Поздрави! -Екатерина”

25. “Първо поздравления за хубавия блог! Винаги се радвам на такива проактивни, динамични хора като теб -Емил”

26. “Здравей Рая. Открих блога ти случайно преди месец и го прочетох на един дъх. Сега го следя редовно. Поздравявам те за него. Успех! -Дамян”

27. “От скоро чета твоя блог и ме вдъхновява така да се изразя. А благодарение и на него / теб има и спестени заделени пари по спестовна сметка.

Винаги съм искал да имам собствен бизнес досега единствено като форма на бизнес / работа на свободна практика съм се занимавал с уеб сайтове. Родом съм от Троян и от близо година година и половина работя и живея в Пазарджик.

Продължавай с това което правиш. Има смисъл и съм сигурен че помагаш и на други не само на мен.”

28. “Здравей Рая,

Поразгледах страницата, според мен повечето неща са добре написани за широк кръг от аудитория.
Аз знам, а съм убеден, че и ти – финансовата свобода основно се гради от искрено желание и стремеж за такава!

Според мен човек, който иска да е финансово свободен първо ще запечати дълбоко в себе си тази мечта, ще и даде краен срок и ще запретне ръкави за постигането и (естествено след като е прочел всичко възможно по въпроса и пречупил през своята призма от възприятия за околния свят и създал своята “формула”)

И най – важното, всяко нещо в живота си има цена! Успяват тези, които знаят каква е тя и са готови да я заплатят!

Желая ти много бъдещи успехи! – Деян”

29. “Здравейте, Рая!

Първо искам да ви поздравя за страхотния сайт! Страхотно е , когато открия млади и мислещи хора, които не се оставят на “течението” и плуват срещу него. Сърдечни поздрави, -Георги”