Допълнителен доход - Ръководство за начинаещи

Уважаеми читатели,

Електронната книга “Как да печелим повече пари с допълнителен доход. Ръководството за начинаещи”, като жест към българските фенове на kadebg, вече е безплатна. (Досега беше на цена 7лв.)

Можете да я изтеглите безплатно оттук.

Моля, ако книгата ви хареса, да дарите 10лв за благотворителна кауза по ваш избор. Предайте нататък! :)

Ваша: Рая

ОТЗИВИ ЗА КНИГАТА

“Здравейте, Днес допрочетох книгата. Обогати ме с идеи и размисли. Благодаря! – Стоян Г.”

“Благодаря за книгата.Вдъхновяваща е.Има изключително предимство, че е изстрадана.Написаното е плод на личен опит а не гола теория.Уважавам го! Вашата книга ме накара да прогледна за доста неща. – Галина Ж.”

“Книгата е невероятна.Тя надхвърля статута на ръководство,защото е написана откровено,в достъпна за всеки форма и ясно личи собствения споделен опит.Това прави книгата с психотерапевтични качества,защотовидимо успокоява читателя и по този начин той може да се отърси от стреса и неудачите и да види лъча надежда.Като сериозно положен авторски труд тя заслужава далеч по-голяма цена,но предвид покупателната ни способност ,благодаря за дадената възможност.Още едно морално доказателство за създателя.Пожелавам книгата да намери присъствието си на книжния пазар,където има изобилие /бих казала излишък/ от книги за парите,които предлагат чудеса,ама те не се случват.И съм сигурна, че ще стигне до много хора,за да даде своя резултат! – Рени Б.”

“Здравей,Рая! прочетох книгата с удоволствие-съжалявам , че чак сега успявам да пиша. Беше ми полезна и приятна.Стилът ти на писане е страхотен-написана е на разбираем език,всичко е точно премерено-без излишни подробности,но и без пропуски. Мисля даже да я прочета още веднъж-със сигурност ще има още какво да ми остане в главата. Конкретно ми беше полезна за това , че скоро по моя инициатива стартирахме допълнителен бизнес-дейност, допълваща основната дейност на семейната ни фирма.Книгата дойде точно навреме-даде ми много добри насоки. – Таня”

“Здрасти Рая, почти съм на края на книгата и мисля, че е много добра. От позицията на човек, който 3 пъти е започвал собствен/семеен бизнес и поне 5 пъти е бил на заплата, трябва да и кажа, че съм съгласен с 90% от това, което си написала. Имам някои забележки и несъгласия, но ще ги обобщя накрая. Поздравления! Мисля, че ако бях начинаещ мераклия, това Ръководсто щеше да е безценно! То е много полезно дори и за тези, които имат опит в изкарването на допълнителни доходи и/или бизнес. Дори и да имаш представа от нещата – друго си е да ги видиш подредени и систематизирани! Поздравления! – Боян М.”

“Като цяло ми хареса. Единствено краят ми стои някак недовършен, в смисъл на усещане …, все едно не затваряш последната страница, което може и да си е твой нарочен ефект. И имаше едно място, където се казваше, че щом веднъж си направил нещо, ще можеш и втори, с което не съм съгласна. Изхождайки от моя житейски опит, повтаряемостта не е гарантирана. (…) Написано е увлекателно и държи вниманието.”

“Здрасти Рая
Да прочетох ръководството
Немога да изкажа точно мнение кое е добро, кое – не дотам. (…) Като пуснеш и втора книжка сигурно и нея ще я купя. (…) Общото мнение от мен е че ръководството е добро, повече ми е помогнало, не съм си загубил времето със него. Личната ми нагласа е да направя някъкъв допълнителен доход. Много бях навит като го купих и го четох със водене на бележки, записвах си идеи които ми хрумват по време на четенето. Добре е написано. Нямаше нещо което да не ми е било ясно и да не съм го разбрал. Нищо че още не съм постигнал заветния допълнителен доход – помогна ми. – Илия Д.”

“(…) харесва ми, че пишеш от личен опит и споделяш проблемите, с които ти лично си се сблъскала – трудностите с парите, съмненията около създаването на допълнителен доход, нещата около създаването на фирмата ти, проблемите и грешките. Харесва ми, че има доста примери – за мен е полезно, тъй като по-лесно разбирам нещо, когато ми дадат пример. Друго – осъзнах, че някои от нещата, които звучат просто и си мисля че са ми ясни, всъщност не ги спазвам и това трябва да се промени :) Може да прозвучи като клише, обаче наистина научих страшно полезни неща и смея да твърдя, че личните ми финанси са една-две идеи по-добре.

Ще ми се да напиша и някаква критика, обаче не мога да се сетя нещо да ме е издразнило или да ми е било скучно. Не го казвам просто така, наистина го мисля. Кое би ми харесало – ако следващата книга е на хартия наистина би ми харесало :) Ще се радвам и ако запазиш лекия хумор на места – това наистина прави текста по-приятен за четене. (…) благодаря за материалите – на сайта и в ръководството. -Наско А.”

“Здрасти, Рая :) Най-после прочетох ръководството ти за печелене на повече пари :) Мислех, че ще го чета дълго време, но беше толкова увлекателно написано, че за една нощ го приключих :) Хареса ми, особено частите за генериране на идеи, метода за това да открием нашето призвание, идентифицирането на target група, и английската поговорка, че където има желание, има и начин :) -Антоан Т.”

“Относно книгата – много ми хареса. Примерите са лесни за разбиране, което е много важно за мен, тъй като нямам никакво понятие от икономика (аз съм инженер). Истината е, че преди години имах такъв допълнителен доход, но не го направих аз, а тогавашният ми шеф ми даде възможност да работя допълнително с отделно възнаграждение. За съжаление после дойде кризата; аз вече не съм на същата работа (…) и виждам как спестяванията ми се стопяват малко по малко. И както са казали хората – помогни си сам, за да ти помогне и Господ ;) та след известно търсене поподнах на твоя блог. Надявам се, че науча да управлявам парите си по-добре и пак ще имам и допълнителен доход, но този път аз ще си го направя :)

Според мен – продължавай в същия дух. Книгата е много полезна, разбираема, и именно това, че е написана от опит, я прави такава.

Успехи :) -Славка”

“Благодарение на твоя сайт вече много по малко харча и спестявам в действителност. Пишеш много хубави неща (…) и те деистват.

Прочетох и препрочитам книжките даже съм си ги и принтирал да са ми винаги под ръка. – Илия”

Допълнителен доход - Ръководство за начинаещи