question_markЗдравейте отново, скъпи читатели! :)

След лятната ваканция на kadebg – повече или по-малко непредвидена – дойде време да започнем новата “учебна година”.

За начало бях подготвила един материал с обобщени въпроси от вас относно търсенето на идеалната работа, как да разберем какво искаме, и защо е толкова важно да ни осигуряват на реалните пари.

Темата е актуална и за мен, тъй като вече и аз се върнах на работа – след общо десет месеца отсъствие. Впрочем върнах се на работа с голямо желание и ентусиазъм, и си мислех, че да прекарвам осем часа сред големи хора и без да се занимавам със сменяне на памперси ще е направо почивка в сравнение с непрестанните грижи за нашето малко момиченце. Точно когато реших да се връщам на работа обаче, малката ни красавица си развали съня, и вместо по-лесно, всичко сякаш стана още по-трудно.

Това ме накара да се замисля сериозно за нашето място за срещи с вас – kadebg.com. Беше време да си задам един въпрос, който дълго време избягвах и който до момента решавах само с доста усилия – а именно писането на нови материали.

Не че не ми харесва да пиша – напротив, намирам в това голяма доза удоволствие, особено когато има и коментари под материала и изложената теза се подлага на проверка. Така че въпросът не е дали ми харесва. Но дали мога да го правя редовно.

По-старите читатели от вас сигурно са забелязали, че откакто се роди Николета, успявам да пиша веднъж седмично (в началото пишех по три пъти). Сега обаче, когато тя расте и има нужда от все повече внимание, и когато аз пък ходя и на работа, не знам дали бих успяла да пиша дори веднъж седмично. Всъщност стига съм го увъртала – най-вероятно често няма да успявам.

Така че сега вие трябва да решите. Какво бихте предпочели – да пиша когато мога (вероятно нередовно), или да изчакам да събера достатъчно материали преди да открием “активния сезон”?

Аз лично мислих, мислих, и не можах да реша кое ще е по-добре. Затова хитро прехвърлям тази сложна задача на вас. ;)

Надявам се да напишете достатъчно коментари, за да можем да се разберем кой ще е най-подходящия курс.

Поздрави!

Рая