Айде по едно кафенце :)

Здравейте отново! Грабвайте по едно кафенце и да отворим приказката :)

Ваканцията на kadebg свърши – и имам новини за вас!

Новина No 1: Как да печелим пари – ръководство за начинаещи

Първата и най-голяма новина е, че първата ми книга вече е готова. Това е Как да печелим повече пари с допълнителен доход / Ръководство за начинаещи . Предназначена е за хора, които – очевидно – са начинаещи в печеленето на пари. Има 111 страници.

Част от материала в Ръководството са избрани постове от kadebg , преработени в известна степен. Всичко останало е съвършено нов материал, който няма да се публикува в сайта. Можете да прочетете част от материала напълно безплатно – изтеглете оттук .

Новина No 2: подаръци!

Втората новина е още по-хубава: първите трима от вас, които поискат книгата и имат VIP-карта, ще я получат безплатно!

(PS: Безплатните екземпляри свършиха! За щастие има платени копия – поръчайте оттук )

Новина No 3: микрофонът е ваш!

Кампанията "Споделете история"

Третата новина, както може би сте видели, е че стартирам кампания по набиране на читателски истории . В една от анкетите ви попитах кои теми са ви най-интересни и резултатите показаха, че повечето от вас биха искали на kadebg да има повече истински истории. Тези от вас, които имат такива – нека да ги споделят с останалите. Както сами виждате, споделеният опит най-много помага на другите :)

Утре очаквайте първия редовен материал за новия сезон !

PS: Докато ме нямаше, броят на читателите с VIP-карта скочи до 575, а абонаментите по email са близо 130. Ставаме все повече :)