Допълнителен доход за начинаещи – книга ръководство

Допълнителен доход - Ръководство за начинаещи

Уважаеми читатели,

Електронната книга “Как да печелим повече пари с допълнителен доход. Ръководството за начинаещи”, като жест към българските фенове на kadebg, вече е безплатна. (Досега беше на цена 7лв.)

Можете да я изтеглите безплатно оттук.

Моля, ако книгата ви хареса, да дарите 10лв за благотворителна кауза по ваш избор. Предайте нататък! :)

Ваша: Рая

ОТЗИВИ ЗА КНИГАТА

“Здравейте, Днес допрочетох книгата. Обогати ме с идеи и размисли. Благодаря! – Стоян Г.”

“Благодаря за книгата.Вдъхновяваща е.Има изключително предимство, че е изстрадана.Написаното е плод на личен опит а не гола теория.Уважавам го! Вашата книга ме накара да прогледна за доста неща. – Галина Ж.”

“Книгата е невероятна.Тя надхвърля статута на ръководство,защото е написана откровено,в достъпна за всеки форма и ясно личи собствения споделен опит.Това прави книгата с психотерапевтични качества,защотовидимо успокоява читателя и по този начин той може да се отърси от стреса и неудачите и да види лъча надежда.Като сериозно положен авторски труд тя заслужава далеч по-голяма цена,но предвид покупателната ни способност ,благодаря за дадената възможност.Още едно морално доказателство за създателя.Пожелавам книгата да намери присъствието си на книжния пазар,където има изобилие /бих казала излишък/ от книги за парите,които предлагат чудеса,ама те не се случват.И съм сигурна, че ще стигне до много хора,за да даде своя резултат! – Рени Б.”

“Здравей,Рая! прочетох книгата с удоволствие-съжалявам , че чак сега успявам да пиша. Беше ми полезна и приятна.Стилът ти на писане е страхотен-написана е на разбираем език,всичко е точно премерено-без излишни подробности,но и без пропуски. Мисля даже да я прочета още веднъж-със сигурност ще има още какво да ми остане в главата. Конкретно ми беше полезна за това , че скоро по моя инициатива стартирахме допълнителен бизнес-дейност, допълваща основната дейност на семейната ни фирма.Книгата дойде точно навреме-даде ми много добри насоки. – Таня”

“Здрасти Рая, почти съм на края на книгата и мисля, че е много добра. От позицията на човек, който 3 пъти е започвал собствен/семеен бизнес и поне 5 пъти е бил на заплата, трябва да и кажа, че съм съгласен с 90% от това, което си написала. Имам някои забележки и несъгласия, но ще ги обобщя накрая. Поздравления! Мисля, че ако бях начинаещ мераклия, това Ръководсто щеше да е безценно! То е много полезно дори и за тези, които имат опит в изкарването на допълнителни доходи и/или бизнес. Дори и да имаш представа от нещата – друго си е да ги видиш подредени и систематизирани! Поздравления! – Боян М.”

“Като цяло ми хареса. Единствено краят ми стои някак недовършен, в смисъл на усещане …, все едно не затваряш последната страница, което може и да си е твой нарочен ефект. И имаше едно място, където се казваше, че щом веднъж си направил нещо, ще можеш и втори, с което не съм съгласна. Изхождайки от моя житейски опит, повтаряемостта не е гарантирана. (…) Написано е увлекателно и държи вниманието.”

“Здрасти Рая
Да прочетох ръководството
Немога да изкажа точно мнение кое е добро, кое – не дотам. (…) Като пуснеш и втора книжка сигурно и нея ще я купя. (…) Общото мнение от мен е че ръководството е добро, повече ми е помогнало, не съм си загубил времето със него. Личната ми нагласа е да направя някъкъв допълнителен доход. Много бях навит като го купих и го четох със водене на бележки, записвах си идеи които ми хрумват по време на четенето. Добре е написано. Нямаше нещо което да не ми е било ясно и да не съм го разбрал. Нищо че още не съм постигнал заветния допълнителен доход – помогна ми. – Илия Д.”

“(…) харесва ми, че пишеш от личен опит и споделяш проблемите, с които ти лично си се сблъскала – трудностите с парите, съмненията около създаването на допълнителен доход, нещата около създаването на фирмата ти, проблемите и грешките. Харесва ми, че има доста примери – за мен е полезно, тъй като по-лесно разбирам нещо, когато ми дадат пример. Друго – осъзнах, че някои от нещата, които звучат просто и си мисля че са ми ясни, всъщност не ги спазвам и това трябва да се промени :) Може да прозвучи като клише, обаче наистина научих страшно полезни неща и смея да твърдя, че личните ми финанси са една-две идеи по-добре.

Ще ми се да напиша и някаква критика, обаче не мога да се сетя нещо да ме е издразнило или да ми е било скучно. Не го казвам просто така, наистина го мисля. Кое би ми харесало – ако следващата книга е на хартия наистина би ми харесало :) Ще се радвам и ако запазиш лекия хумор на места – това наистина прави текста по-приятен за четене. (…) благодаря за материалите – на сайта и в ръководството. -Наско А.”

“Здрасти, Рая :) Най-после прочетох ръководството ти за печелене на повече пари :) Мислех, че ще го чета дълго време, но беше толкова увлекателно написано, че за една нощ го приключих :) Хареса ми, особено частите за генериране на идеи, метода за това да открием нашето призвание, идентифицирането на target група, и английската поговорка, че където има желание, има и начин :) -Антоан Т.”

“Относно книгата – много ми хареса. Примерите са лесни за разбиране, което е много важно за мен, тъй като нямам никакво понятие от икономика (аз съм инженер). Истината е, че преди години имах такъв допълнителен доход, но не го направих аз, а тогавашният ми шеф ми даде възможност да работя допълнително с отделно възнаграждение. За съжаление после дойде кризата; аз вече не съм на същата работа (…) и виждам как спестяванията ми се стопяват малко по малко. И както са казали хората – помогни си сам, за да ти помогне и Господ ;) та след известно търсене поподнах на твоя блог. Надявам се, че науча да управлявам парите си по-добре и пак ще имам и допълнителен доход, но този път аз ще си го направя :)

Според мен – продължавай в същия дух. Книгата е много полезна, разбираема, и именно това, че е написана от опит, я прави такава.

Успехи :) -Славка”

“Благодарение на твоя сайт вече много по малко харча и спестявам в действителност. Пишеш много хубави неща (…) и те деистват.

Прочетох и препрочитам книжките даже съм си ги и принтирал да са ми винаги под ръка. – Илия”

Допълнителен доход - Ръководство за начинаещи

25 thoughts on “Допълнителен доход за начинаещи – книга ръководство”

 1. “Новина No 2: подаръци!
  Втората новина е още по-хубава: първите трима от вас, които поискат книгата и имат VIP-карта, ще я получат безплатно!

  (Просто пишете в коментарите, че искате да получите книгата.)”

  Ами, аз искам.

 2. @ Звезда – привет!

  Всъщност мястото да я поискаш беше в другата статия. Но понеже се случва човек да се обърка (и понеже с третия печеливш сте пуснали коментари по едно и също време), и ти може да получиш безплатен екземпляр.

  Само че другото условие е да имаш VIP-карта, а доколкото виждам ти нямаш такава? (или ако имаш, кажи кое ти е потребителското име, за да мога да проверя)

 3. ИСКАМ КНИГАТА!!!
  Поздравления за сайта и книгата!
  С Пожелания за много успехи и щастливи дни !
  Поздрави:
  Дарина Желева

 4. @newbiznes – привет! Този път закъсня за безплатния екземпляр, но без паника! Периодично ще пускам безплатни екземпляри – трябва само да улучиш момента ;) Можеш да си поръчаш платено копие, като ми пишеш на kadebg @@ abv . bg

  Благодаря за хубавите думи, да ти се връщат!

 5. Здравейте,аз съм ваш фен и член на сайта с ВИП карта.Как да се възползвам от наградата да получа книгата безплатно?

 6. Привет отново!

  Този път закъсня за безплатния екземпляр (те бяха за първите трима коментирали), но без паника!

  Периодично ще пускам безплатни екземпляри – трябва само да улучиш момента ;)

  Също така можеш да си поръчаш платено копие, като ми пишеш на kadebg @@ abv . bg

 7. Здравей, Рая!
  Благодаря за разбирането. :) Имам ВИП карта, направих си я още в началото, никнеймът ми е “Звезда” (не че не се вижда), а юзърнеймът – “Zvezda” :D

  Слънчев ден!

 8. @Звезда – готово и честито!

  ПС Мога да търся само по потребителско или по истинско име, затова се налага да питам :)

 9. Няма проблем и благодаря! Пожелавам ти много успехи занапред!

 10. Вмъкването на частта “Често Задавани Въпроси” играе много положителна роля и това е добре от страна на правилно структуриране на материала, поне за мен. Трябва да можеш да си отговориш на всички първоначални въпроси, които ти изникват в съзнанието, за да си готов да обясниш и на хората, които неминуемо ще възкликнат с някое запитване.
  Поздравления и Успех!

 11. Здравей Рая!Опитах се да ти изпратя email на kadebg @@ abv . bg за ръководството за начинаещи, но ми дава невалиден имейл адрес.

 12. Цялото описание ми хареса, но началото е наистина много зарибяващо. Браво и успех!

 13. Много благодаря! Радвам се, че ти е харесало! :)

 14. Поздравления за сайта. Много е хубав и полезен.

 15. Здравейте! Искам да си закупя книгата …от къде мога да я купя ?

 16. Книгата вече е достъпна безплатно. Можете да си я свалите от линка, посочен по-горе.

 17. Въпреки че е безплатна, не приемате ли да си я платим, и ако да, как?

 18. Естествено, че приемам! Даже много бих се радвала ;)

  Ще ви пиша на мейла.

Leave a Comment