Мини-книжка за личните финанси – подарък за 2012 :)

Мини-книжка за личните финанси

Мили мои! :) Наближава началото на новата година. По този повод, както и защото сте невероятно готини, съм ви приготвила за подарък тази безплатна мини-книжка за личните финанси! Можете да си я свалите оттук или като цъкнете на картинката. 50 страници.

Книгата ще може да се сваля свободно от kadebg до началото на 2012. След това ще видим :) Колегите блогъри също могат да я качват в своите блогове свободно, вътре пише при какви условия.

Книгата е най-подходяща за млади хора и такива, за които управлението на личните финанси е нещо ново.

В този ред на мисли: за редовните читатели на kadebg, които са от самото начало, нещата вътре няма да са много нови – надявам се, че вече ги знаете. Можете обаче да вземете книжката и да я пратите на свой приятел или да я подарите на детето си.

Книгата започва с разказ за една Коледа през 2009…

13 thoughts on “Мини-книжка за личните финанси – подарък за 2012 :)”

 1. Благодаря за книжката, Рая!

  Весели коледни и новогодишни празници ;)

 2. За мен е удоволствие :) Весели празници и на теб! :)

 3. Прекрасно написано. Поздравления. Изключително лек и приятен стил, следващата стъпка си е направо фикцията, тъй като в текста прозира талантът на кадърен писател :)

 4. Благодаря, Рая! Следя блога от скоро и много се радвам на теб като представител на новото поколение млади, способни и свободни хора! Пожелавам ти хубави празници и много щастие през новата година!

 5. @Мария – благодаря много за хубавите думи и хубавите пожелания :) Да ти се връщат!

  @Трубадур – също благодаря, :) макар че не съм сигурна кое те навежда на тази мисъл – конкретно тази книжка ? Иначе съм пробвала и разказчета ама трябва да се ошлайфам, пък и то това не се търси.

 6. @Рая Христова – не е самата книжка, въпреки че и тя помага. Чета те още откакто започна, само че вече не помня на коя платформа беше първоначално блогът, преди да го преместиш. И предимно четях заради стила ти, който ми допада страшно много. И все си мислех “хубава задача си е задала, полезна информация дава и т.н. ама голям талант ще пропилее, ако не напише поне една дълга художествена творба в подобен стил” :)

 7. Блогът не съм го местила, само смених дизайна :) Радвам се, че този стил ти допада, а за художествена творба – не мисля, че ще има интерес към такова нещо… може би някой ден като се пенсионирам. Заповядай по-често в коментарите, много ще се радвам :)

 8. Абе сега пак ти гледах нешата на английски. С този английски и портфолио можеш да си работиш в oDesk за по 10-20 долара на час, че и повече. Защо не се пробваш?

 9. По същите причини, по които и ти не би се пробвал. Предполагам. :)

Leave a Comment