Моята студентска бригада в Америка (книгата)

Америка - бизнес уроци и мемоари
Изтеглете откъс

Книгата е на промоционална цена: 10лв.

Онова лято в Америка ще бъде с мен до края на живота ми, предполагам. Но как е възможно 4 месеца да оставят такъв отпечатък?

Седем години по-късно, още нямам отговор на този въпрос. Само предположения. И две-три сложни теории.

А понякога – сънища. Да, точно така: седем години след края на сагата, още ми се случва да сънувам онова място и безкрайното чакане да дойде датата ми за връщане в България. Друг път сънувам, че съм отишла за втори път – мястото е леко променено, но усещанията ми са същите: жега, умора, и чувството, че съм се оплела в някаква времева паяжина и 12-ти октомври никога няма да дойде.

Интересното е, че като съм будна, се сещам главно за хубавите неща: разходките вечер, катеричките в двора, разговорите на верандата. И най-вече, изследването на един съвсем Нов свят, където всичко е непознато и интересно – привилегия, която губим след детската възраст.

Помня, разбира се, и лошите неща. Но от дистанцията на времето разликата между съзнателните ми спомени и усещанията в съня ми е като разликата да гледаш черно-бяла снимка и това изведнъж тя да стане цветна, да се задвижи и да те засмуче в себе си.

А сега – книгата.

Исках в книгата да ви взема със себе си в Америка и да изживеете историята така, както я изживя 20-годишната Рая. Не тази, която познавате от блога. Тя само я написа.

Изтеглете откъс
Още за книгата
Книгата е на промоционална цена: 5лв.

4 thoughts on “Моята студентска бригада в Америка (книгата)”

  1. “…като разликата да гледаш черно-бяла снимка и това изведнъж тя да стане цветна, да се задвижи и да те засмуче в себе си…” – това ми напомня първата част на То! :D

  2. Рая, корицата наистина е страхотна! Не се съмнявам, че съдържанието е още по-добро :)

  3. Мерси, Теди :) Постарах се много да е интересно и хем да се види трудното, хем да е забавно и да не се натоварват хората. Тия дни ще разкажа повече.

    А за корицата заслугата е на Ивелина Кирилова :)

Leave a Comment