Въпрос към читателите

question_markЗдравейте отново, скъпи читатели! :)

След лятната ваканция на kadebg – повече или по-малко непредвидена – дойде време да започнем новата “учебна година”.

За начало бях подготвила един материал с обобщени въпроси от вас относно търсенето на идеалната работа, как да разберем какво искаме, и защо е толкова важно да ни осигуряват на реалните пари.

Темата е актуална и за мен, тъй като вече и аз се върнах на работа – след общо десет месеца отсъствие. Впрочем върнах се на работа с голямо желание и ентусиазъм, и си мислех, че да прекарвам осем часа сред големи хора и без да се занимавам със сменяне на памперси ще е направо почивка в сравнение с непрестанните грижи за нашето малко момиченце. Точно когато реших да се връщам на работа обаче, малката ни красавица си развали съня, и вместо по-лесно, всичко сякаш стана още по-трудно.

Това ме накара да се замисля сериозно за нашето място за срещи с вас – kadebg.com. Беше време да си задам един въпрос, който дълго време избягвах и който до момента решавах само с доста усилия – а именно писането на нови материали.

Не че не ми харесва да пиша – напротив, намирам в това голяма доза удоволствие, особено когато има и коментари под материала и изложената теза се подлага на проверка. Така че въпросът не е дали ми харесва. Но дали мога да го правя редовно.

По-старите читатели от вас сигурно са забелязали, че откакто се роди Николета, успявам да пиша веднъж седмично (в началото пишех по три пъти). Сега обаче, когато тя расте и има нужда от все повече внимание, и когато аз пък ходя и на работа, не знам дали бих успяла да пиша дори веднъж седмично. Всъщност стига съм го увъртала – най-вероятно често няма да успявам.

Така че сега вие трябва да решите. Какво бихте предпочели – да пиша когато мога (вероятно нередовно), или да изчакам да събера достатъчно материали преди да открием “активния сезон”?

Аз лично мислих, мислих, и не можах да реша кое ще е по-добре. Затова хитро прехвърлям тази сложна задача на вас. ;)

Надявам се да напишете достатъчно коментари, за да можем да се разберем кой ще е най-подходящия курс.

Поздрави!

Рая

 

 

12 thoughts on “Въпрос към читателите”

 1. Винаги има интересни теми и твоите коментари, Рая, са още по-интересни, така че ще чакам с удоволствие каквото и когато можеш да публикуваш!
  Детето е най-важното, струва ми се.
  Поздрави,
  Ержи

 2. Моето предпочиание е да пишеш,когато можеш. То и ние четем, когато можем;-)
  Поне от изчетеното до тук,доказваш, че умееш да се редиш приоритетите, така че съм сигурна,че няма да е за сметка на мялката чаровница и мнението ми не е консуматорско

 3. Моля те,пиши,когато можеш-очаквам ги с нетърпение.Да ти е жива и здрава дъщеричката!

 4. Здравей Рая,

  И аз ти предлагам да пишеш когато можеш, защото някой път темите следват от коментарите на предишната. Така ще се ориентираш и кое се чете повече.

  Аз имам един въпрос към теб – какво те накара да се върнеш на работа след 8 месеца по майчинство?

 5. Благодаря много на всички, които пишат! :) Чакам с нетърпение следващите коментари ;)

  @Тони – мога да ти отговоря или на лични, или в някой следващ матриал ;)

 6. Здравей Рая,

  Както прецениш. Питам, защото и ние сме в много подобна ситуация. Карина е вече на 8 месеца и мислим какво да правим.

 7. Рая, пиши когато можеш, важното е да е да запазиш качеството. Ще се радвам да споделиш в някой от следващите си материали за решението си да се върнеш на работа след майчинство както предложи по-горе. Много жени имат подобни дилеми, ще се получи дискусия.

 8. Рая, да ти е жива и здрава дъщеричката! И вие с таткото!!!
  Чета те, когато мога – така че и ти пиши, когато можеш :-)
  “Колкото повече – толкова повече” е казал Мечо Пух, и излапал качествения мед :-)

 9. Здравей, Рая!
  Чета сравнително от скоро материалите ти и определено са ми много интересни, но се получава, че го правя, когато имам време, така че аз също смятам, че най-подходящото е ти да пишеш когато можеш и ние да четем, когато можем.
  Дъщеря ти е приоритет и така трябва да бъде…а работата, за да я вършим добре, трябва да ни носи удоволствие и удовлетворение, така че нека това да те мотивира, а не че не си писала скоро…
  Ще продължавам да следя с удоволствие движението тук :)

 10. Рая,
  И според мен пиши, когато можеш и с удоволствие, за да не превръщаш в задължение хобито си. Това че на читателите им се иска редовно да публикуваш материали е нормално, но е по-добре да е качествено, отколкото често :)
  Впрочем аз с огромно удоволствие си изкарах 2 години по майчинство и не съжалявам :) Но всеки е различен и си знае. Важното е да се чувстваш добре.

 11. Здравей Рая,

  На мен ми е интересно да те чета и гласувам за повече писания :)

 12. Петър, благодаря ти за позитивния вот :) Но повече писания от един път седмично (макс!)… няма да успея! :)

  Благодаря на ВСИЧКИ ви за подкрепата! :)

  Бих искала да знаете, че дори когато не пиша материали, чета всеки един ваш коментар с много интерес и удоволствие!

Leave a Comment