7 години по-късно – каква е вероятността?!

“Райче, животът е по-странен от измислицата” – това ми казваше един приятел в Студентски град, когато коментирахме филми – аз се палех, че холивудските сценаристи вкарват абсолютно невероятни случайности във филма, само и само да им се върже сценария.

А оня ден изживях истински холивудски момент… Получих писмо за книгата за Америка :

(натиснете картинката за по-едро)

Каква е вероятността това да се случи?
Каква е вероятността това да се случи?

5 thoughts on “7 години по-късно – каква е вероятността?!”

  1. И аз имам подобна история. Станах с приятел с човек, с когото се оказахме в един киносалон през 1994г. Бях решил, че ми се гледа френско кино, а филма който пуснаха се оказа френско порно, в 4 следобед. Никой не очакваше това в салона.
    На един ред пред мен един мъж така се сепна, че за малко да счупи стола. В залата избухна смях. Смях се и аз. Никой не остана да гледа и си тръгнахме.
    12г. по-късно се запознах с моя приятел и историята с киното я споделих с него – един летен следобед, френски филм и какъв се оказа филма. Той подскочи – така се стреснал от онзи кадър в едър план, че столът изпращял и всички се хилили. Идело му да потъне в вдън земя. Уточнихме кой къде е седял и как не сме подозирали каква приятели сме щели да станем един ден. Ако сме знаели за това, можеше по-рано да направим някои неща и да не губим 12г.

  2. Само мога да кажа, че в живота няма нищо случайно /колкото и да си мислим обратното :))/ Всъщност, в този сайт попаднах чисто случайно :D

Leave a Comment